Black Beauty

Ahh, bara en vecka kvar nu! Är ganska stressad och nervös, ska köpa lite saker nästa vecka och sen ska jag och tobias kolla på skjorta till han (han ville ha smakråd, haha) och jag ska köpa ett skärp till klänningen jag ska ha.
Ska snart börja med maten sen ska vi iväg och spela fotboll med lite folk.
--
Två härligheter från Have2Have

22-03-2012

Lugn dag i skolan idag. Fick gjort lite små saker som skulle lämnas in så det är skönt!
Gick in på Entre efter skolan och kolla runt lite. Hitta denna fina topp som fick följa med hem. Var egentligen ute efter en virkad klänning. Hitta en på Gina och en på Vero moda men kan inte bestämma mig för vilken som är finast. Ska tänka på det tills imorgon sen åker någon av dom med hem!
Nu ska jag fortsätta äta jordgubbar och kolla på tv. Väntar på att min man ska komma hem så vi kan göra mat!
Kram
Spetstopp från Gina Tricot 149:-

Studiedag

Har studiedag idag, ska faktiskt studera lite. Ska göra kläart ett arbete och träna på en redovisning till imorgon som inte blev av förra veckan.
Ska til. André ikväll annars händer det inte så mycket.
Kram
--

Rulltårte-tårta

Mötet gick bra med UNICEF. Usch, är så nervös inför nästa fredag!
Kläderna från H&M kom idag så vi har hämtat dom, byxorna och en klänning får vi skicka tillbaka för dom satt inte bra. Men resten satt fint!
Har gjort två tårtor idag, skulle testa lite inför systerns födelsdagskalas. Dom blev riktigt goda men dom kan förfinas lite!
--
Chokladbotten med limekräm! Denna blev bäst!!!
--
Vaniljbotten med hallon o citron kräm!
--
Såhär ser de ut utan smörkrämen över!

Pink world

Ska snart hoppa in i duschen, ska på möte sen med UNICEF.
Va hos hudspecialist igår för att kolla upp utslagen i ansiktet, det var exem så jag fick en salva.
Den hjälpte jätte mycket så allt är mjukt och lent, är bara lite rosa men det försvinner väl rätt snabbt!
Får ju inte va bland livsmedel pga utslagen så jag stanna hemma idag men, mötet ska jag på. Sen är vi ladiga imorgon så jag missar inte så mycket!
Nej nu måsta jag fixa till mig!
Höres!
--

Bershka

Hej!
Mina utslag blev värre i lördags natt. Va på nelly shoe party och när jag kom hem så tog jag av sminket och då börja utslagen svida och vara under natten. Det var nästan helt borta också blir det så! Men jag ska till läkaren nu vid 11 och försöka få en remiss till hudspecialist i Lund. Vill bara att det ska försvinna, det är fult och spricker hela tiden så det har börja blöda på vissa ställen, plus att mitt vänstra öga är helt uppsvullet!
-
Nog pratat om det! Va ju på Nelly Shoe Party, fick skor och sen en goodie bag! Ska ta bild på vad som fanns i den.
Annars var det inte så jätte roligt. Vi kom dit runt halv 9 (dom öppna 10), så vi var bland dom 100 första och fick skor. Men det kändes som att man stod där i evigheter, tiden gick så långsamt!
Sen när vi väl kom in så valde man skor och sen gick vi med i en tävling men vann inget.
Efter det så var allt slut och det blev en nattclubb istället, vi kände att vi inte orka festa (och jag fick inte dricka pga penicillinen) så vi stack hem, kolla lite på tv och gjorde plättar! Mums!
-
Nu ska jag äta frukost!
Kram
--
Jag vill utomlands så jag kan köpa dom här klänningarna och massa annat fint på Bershka!!!!
Sämst att dom inte budar till sverige!

Muntlig redovisning.....

Usch, har muntlig redovisning imorgon. Hoppas det går bra!
Penicillinen funkar på mina utslag! Yeeyy! Dom håller på att torka ut så det ser för jävligt ut men bättre det än att jag knappt kan öppna ögat! Och det är så jävla stramt, känns som huden ska spricka bara jag ler.
Har precis beställt från H&M, blev ett par vita byxor och två klänningar som jag ska ha till alla studentfester som kommer. Kommer förhoppningsvis nästa vecka (då jag också ska sätta igång på alvar med att övningsköra)
Nu ska jag sätta mig och pussla med mamma och syster! Eiffeltornet på 1000 bitar, funderar på att rama in det för den är riktigt fin.....får tänka vidare!
--
--
Har förälskat mig i för många jeans shorts på senaste tiden!!!
Dessa kommer från GINA TRICOT

Vårkänslor

Skolan har börjat igen! Hade bara en lektion idag, dom andra lärarna ville inte komma.
Måste till läkaren igen för mina utslag i ansiktet vill inte försvinna. Ser hemsk ut!
Annars har det inte hänt något, fick en klädställning igår som jag satte upp innan. Blev toppen!!
Nej nu ska jag gå och lägga mig.
Två snygga shorts från CHICY

Student.....

Hejsan!
Tyvärr så tar inte jag studenten detta året, jag får vänta ett år till! MEN det gör inget, kommer gå ut med världens underbaraste människor!
Så detta året kommer jag gå på alla mina vänners studenter, så jag får köpa fina klänningar detta året med! hihi
Men tänkte bjuda på lite fina studentklänningar från Halens......
--

Allt möjligt....

Hej!
Sjukskrev mig idag från praktiken. Har fått uttslag i ansiktet som inte vill försvinna. Jag har testat allt från idumin-salva till hydrokortison.
Gick till läkare idag och kolla upp det, han trodde det var någon slags typ av svinkoppor så jag fick en salva som jag skulle testa. Får hoppas att den funkar, annars blir jag skickad till hudläkare.
-
Börja praktisera i måndags, går rätt bra. Inte det roligaste jag har varit med om men jag får väl stå ut med det i två dagar till.
-
Köpte havremjölk med chai-smak. Den var inte så god att dricka naturell men jag blanda ner det i en smoothie med jordgubbar, filmjölk och banan och det blev rätt gott, en liten anorlunda smak dock.
Testa ekströms "färdiga" pannacotta, bara koka upp och sen låta det stelan i kylen. Den var rätt god men jag föredrar egengjord, det är lika enkelt att göra, tar bara lite längre tid!
-
Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv och mumsa på lite kakor sen blir det sängen för man ska upp tidigt imorgon!
---

Praktik

Bläää, jag har ringt till sjukt många bageri och frågat om praktikplats men det är ingen som har någon plats! Arrghh, ska ha praktik nästa vecka så det är ganska brotom! Ohh blir så irriterad! Vi fick reda på att vi skulle praktisera fredagen innan lovet så man har ju inte haft så mycket tid på sig.
Jaja, är bortbjuden på middag hos Sigge idag! Köttfärsås och spagetti blir det.
Köpte nya bh-ar idag, har äntligen hittat en som jag trivs med! Sen blev det en orange plånbok och sminkborttagning också!
--

RSS 2.0