Borgeby fältdagar

Tjollahopp!
Efter lunch idag så åkte vi (jobbet) ner till Borgeby Fältdagar och gick runder. Det är inte särskilt roligt att gå där (finns bara massa traktorer, tröskor och allt annat en bonde behöver) men dom delar ut gratis-saker och det säger man aldrig nej till. Detta året fick jag två flaskor vatten, en hink, godis, cowboyhatt och en keps med mig hem.
-
Så eftermiddagen har varit väldig lugn men det har inte förmiddagen, vi skulle sätta in cirka 70 humle bon i rapstält och det är ett skitigt, svettigt och utmattande jobb. Jag har grus överallt! Och sen när vi var klara med det så skulle vi skyffla jord över ingångarna, SKÄMTAR DOM, jorden är snustorr och stenhård. Men det gick hyfsat ändå.
Så idag har svetten runnit och det känns skönt nu när man sitter här med lite kexchoklad och vet att man förtjänar det!
--
Skulle visa min fina konstiga bränna, förstår inte hur den har blivit så.
Jobba en dag till sen är man ledig i 4 veckor!

Aj aj aj

puhh, idag har man lyckats bränna halva ryggen (ska vissa bild för det ser riktigt konstigt ut, har bränt uppe vid axlarna och sen på mitten av ryggen men inte mellan!?)
Sen har jag sträckt knät och det gör så mumsigt ont! NEJ! Det är hemskt, kan inte röra det utan att det känns i hela benet! Men det får man tåla!
Har blivit lite beroende av rubikskub, kan lösa en sida men resten är lite knepigare! Får studera den lite till!
Tittar på allsång på skansen, älskar att Måns har blivit programledare! Tycker det behövs mer skånska i tv!
--
Två saker som jag ska pyssla i sommar!

RSS 2.0