Yummy shoes

Pappa och syster kom inom här innan idag. Dom hade varit inne i Malmö och kollat till bilen, vi körde ju och krocka på julafton, rakt in i en papperskorg.
Tydligen så var skadorna för stora för att försäkringsbolaget skulle betala det, (59.000), AC:n hade gått sönder och massa annat dyrt skit. Så nu får pappa leta efter ny bil, han hade troligen redan hittat en som vi hade fast några år nyare! Så det låter bra!
Nu ska vi göra mat här sen är det stor städning!
Kram!

Godis och tv-serier

Gjorde nyss en liten beställning från ELF, bland annat en hemlig påse med lite smått och gott, får se vad där är i den! Beställde även mineral foundation som jag hoppas är bra!
Pojkvännen blev sur för att jag inte ville hänga med in till Malmö så nu sitter jag här själv och äter godis och drömmer mig bort. Det är väl det ända man kan göra i detta värdet! Skulle tydligen bli storm nu ikväll. Tycker det har stormat mycket nu i vinter, men jag är glad att det inte varit någon snöstorm, rätt skönt att slippa snön med all slask!

You´ve got that one thing

Vakna vid elva idag med täppt näsa och ont i halsen. Usch, vill inte bli förkyld, börjar få ont i huvudet nu också, blä!!
Ska städa lite idag hade jag tänkt. Men min kära pojkvän vill ner till coop och handla, tycker han kan göra det själv!
Jag vill ha vår så man kan klä sig såhär!! Är trött på min stora dunjacka.

Luxury

Snart sticker jag och min pojkvän till IKEA för och köpa en hylla till sovrummet.
Var och hyrde film sen så vi ska ha myskväll sen, köpte lite gott lösgodis från hemmkväll också så det ska vi med mumsa på!!
Nytt år nu, har lite mål som jag ska försöka hålla, bl.a. bara dricka läsk på helger och kalas, äta nyttigare, ha mer "ego"-tid och börja träna.

RSS 2.0