London

Om ungefär en månad bär det av till London igen med Sara och Linnea. Kommer bli så himla kul, har precis tryckt ut lite kartor och lite annat smått och gott som jag lova att jag skulle fixa, har öven hittat en affär som Sara verkligen ville in i så hon kommer bli överlycklig!
Jag längtar ihjäl mig snart, vill åka dit nu! Men denna månaden kommer gå fort, jag fyller år en helg sen ska jag på Ladies Night helgen innan vi åker!
Nu ska jag leta lite recept till mitt kalas!

Gold

Jag har ju lovat Elin att jag ska börja använda smycken så jag får väl köpa mitt första nu när lönen kommit. Får se hur det går!
Här är några som jag hade kunnat tänka mig.....
Allt kommer från H&M

Bak dag

Hejhej!
Igår så var hela familjen + André ute i trädgården och rensa, vi hade en djungel på framsidan och lite på baksidan. Pappa har inte klippt gräset på hela sommaren.
Men igår så försvann allt och idag så har alla ont någonstanns. Jag har ont i armarna och ryggen.
Idag så regnar det så jag ska baka, annars hade vi rensat ännu mer.
glass sandwich, men jag orkar inte göra egen glass, plus att vi har alltid förmycket glass då jag, syrran och pappa är glassomaner!!!
Eclair bakelse, man ska ha kaffefyllning i men jag gjorde såna i skolan med vaniljkräm, sylt och grädde i och det blev supergott!!!
Nu ska jag och mamma upp och handla lite saker som behövs till bakningen bland annat engångs spritsar (det bästa och enklaste att spritsa med och kan behöver inte rengöra något efter)

1 månad 2 dagar

Har precis duschat och nu ska jag mumsa på lite choklad med min kära pojkvän.
--
Gjorde ett litet kollage över vad som kommer hända inom snar framtid, hahaha.....
......självklart så ska jag till London på höstlovet med Linnea och Sara. Jag tänkte färga håret också, blir nog brunt fast pojkvänen inte gillar det. Och sen ska jag köpa många koftor som jag ska lägga i min walk in closet som jag kommer få lite senare i år(efter lite tjat på pappa)
Slutet på året kommer bli toppen!
--
Oj, glömde nästan, jag fyller ju 18 i oktober!!

I want.....

Lite väskor från TopShop.
--

Heels

Älskade skor, man kan aldrig få nog av dom!
Dessa kommer från Topshop.

RSS 2.0