Sorry For Party Rocking

Hej hopp i lingonskogen!
Riktigt skönt att komma tillbaka till skolan! Vi har nog världens bästa idrottslärare, idag så spela vi pingis och dansa! Inte sällskapsdans utan vi satte på NRJ och skaka loss!
Fick tyvärr en tråkig nyhet, vår svenskalärare ska sluta, gilla verkligen henne men vi kommer få en annan lärare som vi har haft innan och han är riktigt cool, han samlar på ölunderlägg haha.
Mamma håller på att göra ost och skinksås som vi ska mumsa på. Ska ta en dusch och slänga på mig myskläder sen blir det en lugn kväll i soffan!
---
Kram
Allt från H&M

Melba

Lite snyggt från Melba!
Känner att jag behöver vinna triss! Det finns så mycket snyggt på Melba!
--

Äppelpaj

Hejsan!
Nu har första tatueringen kommit på plats, vill redan göra en till men det får vänta! Ska ta en bild och lägga upp nu i veckan.
Iallafall, nu är sportlovet slut. Lite tråkigt men det kommer bli kul att träffa alla kompisar igen. Det är sjukt hur mycket jag saknar min klass! Har verkligen funnit vänner för livet!
Syran hängde med hit till min pojkvänn igår, så mamma och pappa var här och hämta henne och fika på min mumsiga åppelpaj innan.
Nu så tar vi det bara lugnt, tror André har somnat. Får väl ta och börja laga mat!
--
Puss

Food Lover

Har presic ätit nudlar! Ska gör smoothie eller milkshake snart.
Idag har vi bara städat, var bara uppe i affären en sväng imorse och handla lite små saker till smoothies.
Nu ska vi bara sitta och glo på tv sen blir det sängen!

Orange & Blue

Usch, har presic kommit hem från ett härligt träningspass. Det är bra med en pojkvän som puchar en att ta mer tyngre vikter än vad man orkar, det känns får jävligt när man gör det men fy f*n vad det känns skönt nu! Är riktigt stolt över mig själv.
Blev armar och mage idag, imorgon så ska jag köra kondition och ben.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi laga mat och kolla på Wallander! Det är ju Wallander-söndag!
---

Lita spike

Ja det är väl dags att uppdatera här!?
Kollar på Crocodile Dundee 2, älskar dom filmerna!
Ja det har inte hänt så mycket, jag orkar inte babla upp allt här åndå så men jag tänkte att jag ska börja updatera lite bättre.
Har skaffat träningskort iallafall, första träningspasset igår. Min pojkvän gnäller på mig, han tycker jag är lat och bara fjantar runt på gymet så jag blev lite sur på han men det gick över haha.
Nej nu ska jag ta och äta lite glass. Och ja man kan äta godis och glass och allt annt skit fast man tränar, jag försöker inte gå ner i vikt, jag ska bara slima magen och tajta till rumpan sen ska jag hålla mig i den formen.
Sen utbildar jag mig till bagare så då måste man träna om man inte ska bli rund om magen. (men det är lite konstig för jag har gått ner 2 kilo sen jag börja i höstas, fast det är säkert alla trappor på skolan)
Ha det bra sålänge!!
---

RSS 2.0